Comunitatea WeWed

intră în contact cu noi

Contact WeWed

Bd-ul Mihail Kogălniceanu, nr. 49
București, 050104
Email: contact@wewed.ro
Tel: (+4) 0733 14 7777

  Regulament WeWed

  Avand in vedere ceea ce s-a intamplat in ultimii ani pe piata ofertantilor de servicii foto si video si ma refer aici strict la unele cataloage de fotografi si videografi, am ajuns la concluzia clara ca lucrurile nu trebuie lasate asa, ci indreptate.

   

  In acest sens in urma cu cateva luni am luat initiativa, ca pe propria mea cheltuiala, sa incep aceasta noua platforma, ca o alternativa fireasca, onesta si lipsita de orice „aranjamente”, „nepotisme” sau „prietenii” intre membrii ei sau intre membri si organizatori.
  Iata primele repere fundamentale:

  1) aceasta platforma va fi facuta in beneficiul fotografilor, cameramanilor si al editorilor de nunta prezenti pe acesta platforma ! ! ! Adica orice profit, daca va exista, se va reinvesti in beneficiul comunitatii WeWed !

   

  2) aceasta platforma va avea un mod de functionare TOTAL TRANSPARENT ! ! ! In plus voi incuraja orice forma de demascare a eventualelor lucruri mai putin ortodoxe, facute (dupa cum s-a si vazut) de unii dintre asa-zisii nostri colegi.

   

  3) ACEASTA PLATFORMA ESTE GRATUITA ! ! ! in sensul ca membrii ei NICIODATA nu vor fi nevoiti sa plateasca o suma de bani, pentru a fi listati/prezenti  aici sau pentru a beneficia de toate avantajele acestei platforme., insa va voi cere altceva: putin timp si implicit putina implicare, deoarece de data asta va fi pentru noi, pentru membrii acestei comunitati! ! ! Tot ce voi cere e sa tragem toti la aceeasi caruta! Atat!

  4) Chiar daca majoritatea deciziilor se vor lua prin vot, de catre toti membrii sau de catre administratorii platformei, decizia finala imi va apartine doar mie, Adrian Mitranescu. Personal sunt satul de experientele cu asociatiile in interiorul carora se fac bisericutze, ce duc intr-un final la distrugerea oricaror intentii bune initiale. In varianta mea, lucrurile sunt mult mai simple. 🙂 Cu ocazia asta vreau sa anunt ca aceasta platforma nu e o asociatie, ci functioneaza mai degraba precum un club, un club in care nu e o obligtie pentru membri sa accepte sau sa tolereze pe cineva, ci o onoare pentru acel cineva, sa fie membru al clubului.

   

  5) Este OBLIGATORIU pentru toti membrii acestei comunitati sa aiba o forma LEGALA de activitate.
  In plus, pentru ca lucrurile sa fie clare de la inceput si pentru a nu lasa sa se strecoare si oameni cu o moralitate ceva mai… „incerta” ca sa zic asa :), am mai stabilit alte cateva criterii:

   

  a) nu oricine va fi admis si nimanui nu i se va garanta ca dupa admitere, va ramane definitiv pe platforma. Tine doar de caracterul si de moralitatea respectivului individ acest lucru. Din pacate moralitatea se probeaza in timp si in general in situatii de criza.

  b) exista deja o lista destul de mare de persoane care nu vor fi acceptate deoarece nu au dat dovada de prea mare buna credinta de-a lungul anilor, insa aceasta lista se va „updata” periodic, tot cu ajutorul vostru/meu. In acest sens, daca aveti orice informatie despre colegi care nu au fost tocmai ok de-a lungul timpului in relatie cu alti colegi sau clienti, va rog sa-mi trimiteti print screenuri cu ceea ce au facut mai exact penru a hotara daca trebuie respinsi sau exclusi din comunitate. Ma refer aici inclusiv la vestitele grupuri private in care se „votau” diferite lucruri, premii etc. Garantez ca de fiecare data discretie totala, insa e important sa vedem cu cine avem de-a face.

  c) dupa o prima admitere pe care o voi face personal, pentru restul admiterilor se va vota. Daca un singur membru admis nu va fi de acord, cel care doreste sa adere nu va intra pe platforma. Insa cel care se opune va fi nevoit sa aduca argumente clare, dovedite, viabile.

  d) cel care recomanda un candidat, GARANTEAZA pentru acel candidat cu propria prezenta pe platforma!

  e) nu vor fi admisi cei care au conturi deschise si pe alte platforme similare, certate insa cu „transparenta” ! In plus, mi se pare de doi lei sa jucam asa… la doua capete.


  Acest regulament al comunitatii WeWed va fi imbunatatit. Fotograf nunta – Adrian Mitranescu